Ovenhoek 41, 8800 Roeselare | +32 (0) 496 37 27 23 | info@mooi-by-emmy.be

Lippen

Met PMU kan je de vorm van je lippen
corrigeren, extra accentueren en zelfs iets voller laten lijken.


Een geweldige oplossing voor iedereen die van nature wat blekere lippen heeft of waarbij lippenstift niet zo goed blijft zitten. Met behulp van PMU kunnen de lippen op deze manier een prachtige vorm en uitstraling krijgen, waardoor je lippen er iets voller gaan uitzien en je geen lipstick meer dient te gebruiken,
hooguit nog wat lipbalsem of transparante gloss.boek online

DE VOORDELEN VAN LIPPIGMENTATIE:

♡ De lip contouren corrigeren
♡ Perfect symmetrische lippen creëren
♡ De kleur van de lippen verfrissen/aanpassen
♡ Pigmentverlies wegwerken
♡ Donkere lippen lichter maken
♡ Lichte lippen donkerder maken
♡ Dagelijks mooie lippen hebben zonder make-up
♡ Dagelijks tijd besparen

Kan lippigmentatie als je het Herpes virus hebt?

Dit kan enkel als u vooraf medicatie inneemt op voorschrift bij de dokter, min. 2 dagen op voorhand gedurende 5 dagen lang. Zo niet, dan is er 60% kans dat u na de behandeling koortsblaren zult krijgen en deze kunnen zich verspreiden over heel uw lippen. De koortsblaren veroorzaken plekjes waardoor het pigment niet mooi zichtbaar zal zijn en uiteindelijk voor een onvoltooid resultaat zorgt.

Breng gerust foto’s mee van resultaten die u mooi vindt.boek online

Het verloop van de behandeling


De behandeling voor lippen bestaat altijd uit 2 behandelingen:

🖤 Tijdens de eerste afspraak wordt sowieso de methode, de vorm en de kleur besproken. De vorm wordt tevens zorgvuldig uitgetekend. Er wordt een intakeformulier ingevuld en de lippen worden ter verdoving voorbehandeld. Na de behandeling krijg je uitgebreid de nazorginstructies mee. Tevens wordt de volgende behandeling met jou ingepland.

Na de behandeling


🖤 De lippen zien er meteen na de behandeling gezwollen en donker uit. De zwelling neemt binnen de 24h af. De kleur is gemiddeld 5 dagen wat te donker. Na een week vervaagt de kleur 40% tot 60%. Het eindresultaat is hierdoor vaak pas te zien na 8 wkn.

🖤 De 2e behandeling is absoluut noodzakelijk bij lippen en is als het ware de perfectiebehandeling die zorgt voor de puntjes op de i. Na de eerste sessie vervaagt tot 40 tot 60% van de kleur. Bij de bijwerking is dat maar 30%.
ZONDER deze bijwerking zou het resultaat maar max 6 mnd tot 1 jaar zichtbaar zijn.
Het resultaat blijft gemiddeld 2 tot 4 jaar. Dit is afh van persoon tot persoon. Bij iemand met zeer droge lippen die vaak velletjes heeft of indien men een zeer lichte/nude kleur kiest, vaak koortsblaren of fillers heeft, zal het resultaat sneller vervagen en is een jaarlijkse tot 2-jaarlijkse bijwerking aan te raden.

Technieken

Lipcontour met schaduw


Dit is een lipcontour met schaduw naar binnen toe uitgewerkt waardoor de contour minder contrasterend lijkt. Eerst wordt de lipliner aangebracht en daarna wordt met een schaduwtechniek de binnenkant van de contourlijn zachtjes ingekleurd. Het effect kan van donker tot nude.

Full lips


Bij deze techniek worden de lippen volledig ingekleurd. Dit gebeurt met dezelfde kleur als de lipcontour. Ideaal voor lippen met weinig kleur en de wens om altijd mooi opgemaakte lippen te hebben. Hooguit nog wat lipbalsem of transparante gloss and you’re ready to go 💋

Full Lip Blush


Baby lips, ombre lips, nude lips,… Volle en gekleurde lippen zijn helemaal hot op dit moment. Door middel van het pigmenteren van een natuurlijke tint op de lippen, creeren we een mooi effect en krijgen je lippen net dat beetje WOW effect.

Meer voorbeeldfoto's

Ik kijk er alvast naar uit u te mogen begroeten bij mooi!
Trustpilot