Ovenhoek 41, 8800 Roeselare | +32 (0) 496 37 27 23 | info@mooi-by-emmy.be

Pijnloos oorbellen laten plaatsen

Helemaal gek van oorbellen
of wil je graag reeds een 2e of 3e gaatje?
Of wil uw kindje ook graag gaatjes in de oren?
Wees welkom, bij ons kan u oorbellen laten schieten zonder pijn.Eigenlijk klopt het woord “schieten” niet helemaal. Tegenwoordig wordt er nauwelijks nog gebruik gemaakt van een machine om oorbellen te schieten. Met het huidige systeem wordt in één vloeiende beweging het gaatje geprikt en door de veiligheidssluiting vastgezet.boek online

Wanneer mag ik oorbellen laten schieten?


Gaatjes worden geschoten vanaf 3 jaar.
Tot een leeftijd van 16 jaar heb je toestemming van je ouders nodig.

Hoeveel kost het schieten van oorbellen?Deze zijn al verkrijgbaar vanaf €19 tot €35 naargelang de oorbel die je kiest.


Je kiest je favoriete schietoorbel, bij ons betaal je enkel voor de oorbellen, niet voor het schieten.

Er is een breed assortiment ANTI – ALLERGISCHE oorbellen beschikbaar, in verschillende kleuren, vormen, maten en de beste materialen. (Chirurgisch staal, titanium en goud).

boek online
Technieken

Hoe werkt het schieten van oorbellen precies?


Bij mooi! wordt gewerkt met het gepatenteerde BLOMDAHL Systeem.

De schietoorbellen van BLOMDHAL zijn steriel verpakt in cassettes en de schietoorbellen worden direct vanuit de cassettes in het oor gezet. Op deze manier is de kans op infectie en besmetting nihil. De oorbellen worden nl pas blootgesteld als ze veilig in het oor zitten.
De vlindersluiting van de oorbellen zorgt voor een optimaal genezingsproces door de punt van de oorbel af te schermen en te voorkomen dat de sluiting te strak kan zitten. Hierdoor is een goede luchtstroom mogelijk en kan de oorbel niet vastgroeien tijdens het genezingsproces.

Kan het schieten van beide eerste gaatjes in één keer gedaan worden?


Ja hoor! Gezien het geavanceerde systeem waarmee we werken, kunnen we de oorbellen in EEN KEER schieten. Zo heeft u of uw kleine schat in één tel twee oorbellen zonder veel gedoe.

Hoe lang duurt het voordat een nieuw gaatje is genezen?


De gemiddelde tijd is 6 weken. We raden je aan om de geprikte oorbellen gedurende die tijd in te houden en de nazorginstructies te volgen. (oa adviseren we de gaatjes dagelijks te ontsmetten en de oorbellen te draaien om vastgroeien te voorkomen. Pas na de herstelperiode kun je andere oorbellen indoen.)

Kunnen je oren wat pijn doen na het schieten?


Een lichte irritatie die max 3 dagen duurt is normaal. Gaat je oor echt pijn doen, wordt het heel rood en zwelt het ook nog eens op? Dan kan het een ontsteking zijn. Die kans is eerder klein, daar we met volledig anti-allergische oorbellen werken obv chirurgisch titanium of chirurgisch gepatenteerd plastiek & je nazorgadvies krijgt, maar indien je oor deze symptomen vertoont, neem dan contact op met je huisdokter.


Meer voorbeeldfoto's

Ik kijk er alvast naar uit u te mogen begroeten bij mooi!
Trustpilot