Ovenhoek 41, 8800 Roeselare | +32 (0) 496 37 27 23 | info@mooi-by-emmy.be

Eyeliner

Een eyeliner zorgt voor een sprekende
oogopslag met meer expressie.


Eyeliner op de juiste plaats in de juiste hoeveelheid aanbrengen kan wel eens een uitdaging op zich zijn.

Wil je er graag goed uit zien op elk moment van de dag? Zelfs als je net uit je bed komt? Dan biedt een permanente eyeliner de gewenste uitkomst. Bovendien ben je ’s ochtends een stuk minder tijd kwijt voor de spiegel.boek online

De laatste jaren is het aanbrengen van permanente make-up veel verfijnder geworden. Er zijn diverse technieken om een eyeliner te plaatsen. Uiteraard wordt er rekening gehouden met uw persoonlijke smaak qua vorm & kleur!

Breng gerust foto’s mee van resultaten die u mooi vindt.boek online
Technieken

Infralash of ultra natuurlijke eyeliner


Een infralash of deepliner is een ultra natuurlijk, dun lijntje tussen de wimpers om zo de blik intenser te maken voor een sprekende oogopslag.
Dit is de ideale eyeliner om te starten!

Als u het “voorzichtige” type bent en niet gewend om een eyeliner te plaatsen, u heeft blonde wimperhaartjes of u bent een man, dan opteert u best voor deze infralash variant.

Eyeliner in diverse kleuren


In permanente make-up pigmenten heb je heel wat mogelijkheden. (zwart, antracietgrijs, bruin, marine, turquoise, mosgroen, ... ) Wij stemmen de kleur zo goed mogelijk af op jouw type, uiteraard in samenspraak.
Heb je een bepaalde gewoonte of voorkeur qua kleur? Breng gerust jouw potloodje mee, wij kijken om deze zo goed mogelijk te evenaren.

Winged Eyeliner


Winged eyeliner of bambi-eyes – Heel populair is de winged-eyeliner, met deze techniek kan je het oog optisch liften.

Het soort wing is een persoonlijke keuze, bij deze techniek wordt er altijd heel precies voorgetekend en kijken we samen wat er best bij jouw uitstraling en vorm van ogen past.

Eyeliner normaal


Normale eyeliner – Je ogen spreken zonder dat de make-up overheerst. Kies voor een verbluffende oogopslag en een snelle start van iedere dag.

Eyeliner breed


Brede eyeliner – dit is een strakke maar brede eyeliner, ideaal voor de dames die gewend zijn om dagelijks een iets breder lijntje te plaatsen.

Smokey Eye Mini


Smokey eyeliner mini – Met permanente oogschaduwkleuren pigmenteren wij op jouw bovenste ooglid de combinatie waar jij zo fan van bent. Zo bespaar je dagelijks tijd én zijn je ogen altijd perfect opgemaakt!

Uiteraard gaan wij ook hier op een naturelle manier te werk en kijken we samen met jou wat de mooiste kleurencombinatie is voor jouw ogen.

Smokey Eye Maxi


Smokey eyeliner Maxi – Ben je gewend om je dagelijks zwaar op te maken & is een natuurlijke eyeliner niet helemaal jouw ding? Kies dan voor deze variant, met permanente oogschaduwkleur pigmenteren wij op jouw bovenste ooglid de combinatie waar jij zo fan van bent. Zo bespaar je dagelijks tijd én zijn je ogen altijd perfect opgemaakt!

Meer voorbeeldfoto's

Ik kijk er alvast naar uit u te mogen begroeten bij mooi!
Trustpilot