Ovenhoek 41, 8800 Roeselare | +32 (0) 496 37 27 23 | info@mooi-by-emmy.be

Wenkbrauwen

De vorm van je wenkbrauwen bepaalt je uitstraling en kan tevens zorgen voor een jongere, frissere look.


Met PMU kan je de vorm van je wenkbrauwen corrigeren,
volledig verdwenen wenkbrauwen reconstrueren of zelfs kleine littekentjes camoufleren.boek online

Mooie wenkbrauwen zijn echte blikvangers. Vrouwen doen vaak veel moeite om de perfecte wenkbrauw te creëren. Met permanente make-up wenkbrauwen bent u altijd gegarandeerd van een verzorgde uitstraling.

Dmv permanente make-up wordt de vorm en kleur geperfectioneerd. De nieuwste technieken zorgen ervoor dat permanente wenkbrauwen een natuurlijke uitstraling hebben.

Breng gerust foto’s mee van resultaten die u mooi vindt.boek online

Het verloop van de behandeling


Bij de 1e behandeling wordt de meest passende vorm voor uw gezicht bepaald

Er wordt ruim de tijd genomen omdat het vormen van de juiste wenkbrauwen cruciaal is

Indien nodig wordt er een tweede behandeling ingepland. Hierbij wordt vnl aan de kleur en intensiteit gewerkt. Ook kan de vorm nog wat aangepast worden, indien gewenst. De kleur kan warmer, koeler of donkerder gemaakt worden. Meestal zijn twee behandelingen voldoende.

Na de behandeling


Door genezing laten er na ongeveer 3 á 6 dagen kleine korstjes los. Dan is de wenkbrauwkleur nog niet optimaal & ietsje te donker

Na 4 à 6 wkn is het resultaat pas te beoordelen

🗓️ Na ongeveer 5 weken komt u terug voor de nabehandeling (inbegrepen in de prijs). Er wordt dan gekeken of alles naar wens is, en indien nodig, nog een nabehandeling gegeven om vorm en kleur bij te werken en accenten te leggen qua intensiteit.

Een natuurlijke uitstraling en de juiste balans vinden
is erg belangrijk. Het moet uiteindelijk een subtiele aanvulling
worden op je natuurlijke lookss

Technieken

Ombré techniek of Powderbrow


Powderbrows of ombre brows – Bij deze techniek wordt de wenkbrauw ingeschaduwd & lijkt het alsof de wenkbrauwen met poeder zijn ingekleurd. Daarnaast ogen de wenkbrauwen natuurlijk en zacht doordat gebruik wordt gemaakt van de ombre effect techniek. Bij deze techniek beginnen de wenkbrauwen erg zacht en eindigen steeds donkerder naar het uiteinde toe. Het resultaat is semi-permanent, na ongeveer 1 tot 2 jaar hebben je wenkbrauwen een opfris behandeling nodig.

Deze techniek is de meest dankbare techniek voor wie op zoek is naar een natuurlijk resultaat & geschikt voor alle huidtypes!

Microblading


Microblading – Deze vorm van pigmentatie wordt handmatig aangebracht, dus zonder machine. Met een klein, steriel, speciaal ontworpen tool wordt pigment manueel in de huid gebracht.

Gemicroblade wenkbrauwen zijn heel natuurgetrouw, omdat de strokes heel subtiel kunnen worden gepigmenteerd. Hierdoor is de houdbaarheid van deze pigmentatiebehandeling minder lang dan de machinale technieken. Het resultaat blijft 1 tot 1,5 jaar.

Na de eerste behandeling zal er na zes weken een perfectiebehandeling nodig zijn voor een optimaal resultaat.

Meer voorbeeldfoto's

Ik kijk er alvast naar uit u te mogen begroeten bij mooi!
Trustpilot